top of page

Každá jsme krásná


Tohle téma se dotýká každé z nás, ať už chceme nebo ne. Každá dívka nebo žena si nějakým způsobem přeje být přitažlivá, stará se o sebe a mimo jiné se i častokrát předhání se svými vrstevnicemi. Když si myslíme, že vypadáme dobře, cítíme se lépe a okolí to na nás pozná. A to je samozřejmě v pořádku. Každá žena by si o sobě měla myslet, že je krásná. Někdy se ale z krásy stává soutěž, kdy si přejeme být krásnější než ty druhé. A tohle už zase tak v pořádku není.

Vidíme to všude. Na Instagramu, Facebooku i v médiích. Nové módní trendy, modelingové soutěže, krásné fotografie slečen, které ukazují co se zrovna nosí a jaký make-up se momentálně používá. A chceme být stejné jako ty slečny. Chceme mít tak lesklé, dlouhé vlasy, chceme mít větší prsa a hezčí postavy. Z našeho vzhledu se rázem stává kopie někoho jiného. Předháníme se v tom kdo bude mít dražší oblečení, kabelky, nejnovější boty a navzájem si závidíme. A když potom vidíme někoho, kdo má jen trošku jiný způsob oblékání, klepeme si na čelo a pomlouváme, jak si něco takového vůbec může obléct. Ale proč to všechno? Proč ta nechutná závist a pomluvy? Proč se měníme v někoho, kdo nejsme a možná ani nechceme být. Protože s tím budou ostatní spokojení? A budeš spokojená TY?!

Každá žena a dívka jakékoliv věkové kategorie by měla být spokojená sama sebou! Ať už má nějaké kila na víc nebo je hubená a nemůže nabrat. Ať už má řídké nebo husté vlasy, velký nos nebo oči daleko od sebe. Noste si jaké oblečení chcete, v čem se cítíte dobře ať už je to sukně nebo tepláky. Tenisky nebo jehly. Je to jen vaše volba! Vždycky se najdou takoví, kterým se nebudete líbit a kteří se vám budou snažit srazit sebevědomí. Nenechte se srážet. Buďte hrdé na to kým jste, na to jak vypadáte a co nosíte. Protože tohle jste vy!

Protože každá žena je krásná!

Sledujte Instagram a blog české blogerky z Austrálie, Hello Christie, která vytvořila projekt pod názvem @ZaNormalniHolky, ve kterém potvrzuje, že důležitý je postoj a ne vzhled. Pokaždé když sleduju její profil naplňuje mě to nadějí, že je nás víc, které už nechceme být posuzovány podle toho jak vypadáme a co nosíme. http://www.hellochristie.com/category/zanormalniholky/

Chcete se dozvědět můj příběh? Už brzy v kategorii Life. :)

You Might Also Like:
bottom of page